LOKAL projekt med kunstneren Albert Bertelsen
Vejle Kunstforening tyvstarter og fejrer Albert Bertelsen med en retrospektiv udstilling i anledning af hans 90 års fødselsdag. Det er derfor med stolthed, at Vejle Kunstforening kan byde efteråret velkommen i Kunstbrænderiet lørdag den 8. oktober med fernisering og udstilling af Vejles højtelskede kunstmaler Albert Bertelsen.

Projekter

ZONTA LILLEBÆLT indsamler penge på flere forskellige måder gennem forskellige aktiviteter.
I december 2018 havde vi en julebod i Fredericia, hvor vi solgte flere forskellige ting.
Vi sælger den smukke Zonta-rosen og så har vi fået lov til at sælge nogle af Albert Bertelsens smukke billeder.
Pengene går til både lokale, nationale og internationale formål.
Lokalt har vi i det kommende år valgt at støtte Mødrehjælpen i Middelfart.
Internationalt støtter vi projektet ‘Stop Børneægteskaber’.

Donationer til ovennævnte modtages naturligvis gerne, klik her.

(Linket viser ind på vores facebook side, hvor der via ‘Donér-knappen’ åbnes op for MobilePay).

 

ET LOKALT PROJEKT SAMMEN MED KUNSTNEREN ALBERT BERTELSEN.

Kunstneren Albert Bertelsen – har til Zonta doneret retten til brug af dette billede:

albert bertelsen billede

Overskuddet ved salg af dette billede “med kunstnerens signatur”går ubeskåret til et af Zonta´s international´s projekter i 2014-2016 “reduktion af fødselskaden Fistula i Liberia”

Om fødselskaden Fistula:
“Over 2 millioner piger helt ned til 12 år lider af den invaliderende fistula-sygdom, fordi de føder, inden deres krop er klar  til det. Som resultat bliver pigerne inkontinente, udstødt fra familien og ekskluderet fra lokalsamfundet.”

Albert Bertelsen er født den 17. november 1921 i Vejle og primært kendt for sine landskabs malerier og grafiske værker i grønne farver. Hans arbejde skildrer ofte Færøerne, men Frankrig, Island og Norge har også givet ham inspiration. Bertelsen har gjort objekt studier og humoristiske portrætter. Han anfører, at disse ofte er mennesker, han har mødt som barn, hvor han forsøger at male dem, som set gennem et barns øjne.

Bertelsen blev inspireret af de danske CoBrA. – kunstner Henry Heerup. Ikke desto mindre er Bertelsens kunst helt forskellig fra Heerups.

Bertelsen har været meget produktiv og han er stadig aktiv. Hans værker er bredt repræsenteret på museer og institutioner, – primært i Danmark, men også i Norge. Han har ligeledes illustreret en række bøger.

 

Køb den smukke Zonta Rose og støt Zontas arbejde

Zonta rosen

Zonta Danmark har indgået aftale med Knud Pedersens Planteskole om salg af den gule Zonta Rose. For hver solgt rose til alle kunder i Danmark og EU får Zonta 30 procent i provision.

Zonta Rosen er en smuk, stærk gul, blomsterrig og sund rose. Blomsterne er halvfyldte til fyldte. Løvet, som er mørkt og blankt, står smukt til de gule blomster.

klik her såfremt du ønsker at købe rosen og støtte Zonta