Nyheder

FOREDRAG VED ELLEN MARGRETHE LØJ, den højest placerede danske kvinde i FN-systemet nogensinde

       

ZONTA INTERNATIONAL FYLDER 100 ÅR
I den anledning inviterer Zonta Lillebælt til foredrag med Ellen Margrethe Løj, som er den højst placerede danske kvinde i FN-systemet nogensinde.

Foredraget er onsdag, den 24. april 2019 kl. 18.30-21 i Kolding.

Foredragsholderen er en diplomat med et ganske imponerende CV – og hun har denne aften lovet at berette om sit fantastiske liv og mere end 40 års lange karriere i Udenrigsministeriet og FN.

Ellen Margrethe Løj er cand.polit. og æresalumne fra Københavns Universitet.
I sit arbejdsmæssige virke har aftenens foredragsholder blandt andet med titel af Special Representative of the Secretary General, været leder af FN´s samlede fredsbevarende indsats i Liberia, hvor det lykkedes FN-missionen at opretholde freden efter en yderst bestialsk borgerkrig.
Inden da var hun Danmarks ambassadør i Israel og senere Tjekkiet, samt i en 6-årig periode FN-ambassadør i New York, ligesom hun var chef for Udenrigsmini-steriets Sydgruppe og bestred en række andre poster i Udenrigsministeriets regi.

Læs mere om foredraget her

Overskuddet går til STOP BØRNEÆGTESKABER

Zonta siger nej til børneægteskaber

Zonta gennemfører i øjeblikket en verdensomspændende kampagne på de sociale medier for at skabe opmærksomhed om det store problem, som børneægteskaber er over alt i verden.

Vi håber, du vil være med til at skabe opmærksomhed ved at like og dele Zonta’s indslag på de sociale medier. Lige nu finder du dem på Zonta’s faceboksider.

Du er også meget velkommen til at kopiere billedet her ved nyheden og slå den op på din egen facebokside – eller andre sociale medier, som du bruger.

Køb roser og støt Zontas projekter

Zonta Danmark har indgået aftale med Knud Pedersens Planteskole om salg af den gule Zonta Rose. For hver solgt rose til alle kunder i Danmark og EU får Zonta 30 % i provision.

Zonta Rosen er en smuk, stærk gul, blomsterrig og sund rose. Blomsterne er halvfyldte til fyldte. Løvet, som er mørkt og blankt, står smukt til de gule blomster.

Salget formidles gennem webshoppen på  www.rosenposten.dk. Her kan du se billeder og få flere oplysninger. På forsiden af www.rosenposten.dk søges “Zonta” (nederst i venstre side i den grønne ramme). Så kommer Zonta rosens navn frem. Klik på det og beskrivelse og foto følger. 

Pris pr. ”ZONTA” rosenplante: 68 kr.
Forsendelse, pakning og emballage: 96 kr.
Betaling: Inden 8 dage iflg. faktura

Spørgsmål til Zonta Rosenprojektet: Kontakt Inge-Lise Søbjerg Tel. (+45) 28 69 40 68 – soebjerg@oncable.dk