Derfor er jeg medlem

“At være medlem af Zonta – et sted hvor der er mulighed for at hjælpe kvinder og børn på sigt”.

Mit møde med Zonta opstod i forbindelse med et forretningsmøde, hvor jeg udtrykte min passion om at hjælpe børn specielt de som ikke har til deres basale behov.
Mit møde var med en passioneret Zontian fra Sydhavsøerne og da hun begyndte at fortælle om Zonta´s arbejde med “Kvinder der hjælper kvinder” opdagede jeg at ved at hjælpe mødre til udsatte børn så ydes der jo en inddirekte hjælp til børn.

Som medlem af Zonta har jeg opdaget det kæmpemæssige arbejde denne organisation gør verden over, og at det virkelig er muligt at nå ud med forskellige former for støtte, undervisning og indsigt til de mange kvinder som dagligt udsættes for vold og ydmygelse. 

Det er berigende at deltage i de forskellige arrangementer både med nationale og internationale medlemmer. Et klubforedrag om Kina var en enorm øjenåbner om dette lands kultur og baggrund. At lytte og få mulighed for at spørge ind til et andet medlems arbejde og virke er meget inspirerende. Det giver så megen mere forståelse for andres baggrunde og dagligdage end den man selv har oplevet undervejs i livet.

Jeg ser frem til disse månedlige møder med glæde og forventning.

Else Bang

 

 

 EBA Consulting Networker www.amway.dk/user/bangandersenElse Bang

EBA Consulting

Networker

www.amway.dk/user/bangandersen