Derfor er jeg medlem

Da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at deltage i Zonta Lillebælt i 2014, tænkte jeg, det lyder spændende.

Så efter lidt research på Zonta.dk og Zonta international, samt med deltagelse i fantastiske og engagerede medlemsmøder, blev jeg optaget i feb. 2015.

Det har altid ligget i mit DNA, at forsøge at kunne bidrage til et bedre liv for kvinder, og hvis denne platform kunne være en vej dertil, er det det hele værd.

At det også beriger mig, i mit personlige rum, netop fordi den forskellighed af kvinder og fag, der er tilstede i klubben, helt klar danner grund for netværk på kryds og tværs, så er det så absolut en fordel.

Som organisation, har Zonta nogle værdier der et væsentlige for mig, og som jeg håber, jeg kan bidrage til og med, både med personligt engagement, ideer og økonomi.

Jeg har deltaget i to Zonta distrikt konferencer, som har betydet rigtig meget for mig, og givet indblik i Zonta organisationen og skabt kontakter til andre kvinder, samt Zonta klubber rundt i vores area.

Det bedste ved medlemsmøderne er bruset af glæde, engagement og iderigdom og viden om sit eget værd: “Jeg kan og jeg vil”. Det er for mig et væsentligt DNA, for Zonta Lillebælt og det arbejde der skal udføres, for at støtte kvinder og piger i vores verden, og ikke mindst i vores nærområder.

 

Venlig hilsen

Ellen Bjerre